Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Helyiség-bérbeadási pályázatok (kedvezménnyel bérelhető)

Letölthető dokumentumok

HIRDETMÉNY - Önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó személyek és szervezetek részére a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására kiírt I. és II. pályázat eredménye

A Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottságának 234/2022. (VI.22.), a 294/2022. (VII.27.) és a 398/2022 (VIII.31.) számú határozata alapján, az önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó tevékenységet végző személyek és szervezetek részére kijelölt nem lakás céljára szolgálóhelyiségekre a beérkezett ajánlatok alapján a Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottság a 2022. október 19.-én tartott ülésén az alábbiakról döntött.

Letöltés

Nyilvános, egyfordulós pályázat, önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére (2022.09.05.)

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 398/2022. (VIII.31.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására.

Letöltés