Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Hírek

Kiadó üzlethelyiségek Józsefvárosban

helyiségbérlet

A Józsefvárosi Önkormányzat 2023 novemberében 17 üzlethelyiséget hirdetett meg kiadásra. Ezeket két csoportba oszthatjuk: Horváth Mihály tér környéki üzletek és Práter utca környéki üzletek. A benyújtási határidő különböző a két csoport pályázatainak esetében. Horváth Mihály tér környéki üzletek esetében: 2023. december 15. 13:00 A Práter utca környéki üzletek esetében: 2023. december 27. 16:00

Tovább

Akadálymentesített lakások pályázhatók Józsefvárosban!

akadálymentesített lakások pályázhatók plakát

Józsefvárosban az önkormányzati bérlakáshoz jutás elsődleges formája a lakáspályázat. Az Önkormányzat rendszeresen hirdet meg lakáspályázatokat, hiszen rendkívül nagy az igény a kerületben önkormányzati bérlakásokra. A 2023 novemberi lakáspályázati fordulóban 5 lakást hirdetünk meg: ezek a lakások mind 100%-ban felújítottak, amelyekre mozgásszervi fogyatékos, illetve súlyos mozgáskorlátozott személyek, vagy a velük együtt költöző közeli hozzátartozójuk pályázhatnak.

Tovább

Ünnepi ügyfélfogadás, 2023. október 23. valamint Mindenszentek ünnepéhez kapcsolódóan

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2023. október 23. hétfő, valamint 2023. november 01. szerda munkaszüneti nap, ezeken a napokon Társaságunknál az ügyfélfogadás szünetel. Az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulójának, valamint Mindenszentek ünnepéhez kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Közlemény

Költözés

Ezúton tájékoztatjuk a józsefvárosi lakosokat, hogy a JGK Zrt. Budapest, VIII. ker. Kiss József utca 19. szám alatt található Társasházkezelési Iroda ELKÖLTÖZIK!

Tovább

Gallyazás

Gallyazás

2023. október 12-én csütörtökön 8h-tól a Budapest, VIII. kerület Diószegi Sámuel utca 52-54.szám előtt GALLYAZÁS lesz!

Tovább