Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Hírek

Tájékoztatás

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Józsefváros közigazgatási területén a járművel történő várakozás kiegészítő, helyi szabályozásáról szóló Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzatának 26/2010. (VI.18.) önkormányzati rendeletének (továbbiakban Rendelet) módosult, amely hatással van a kerületben élők várakozási engedélyeire is.

Tovább

Lakossági és gazdálkodói parkolási engedélyek

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koronavírus járványra tekintettel a lakossági és gazdálkodói parkolási engedélyek, valamint egyéb várakozási hozzájárulások 2021. március 31-ig érvényesek. 2021. évre érvényes lakossági várakozási hozzájárulások kérelmezésére 2021. év első munkanapjától (2021.01.04.) -a korábbi évek gyakorlatától eltérően- nem lesz lehetőség.

Tovább

Fenyőfa vásár 2020.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Teleki téri Piac Szerdahelyi utcai parkolójában az idei évben ismételten fenyőfa vásárt rendezünk, 2020. december 12-től - december 24-ig (Szerdahelyi utca-Karácsony Sándor utca sarok, bejárat a Szerdahelyi utca felől).

Tovább

Vásárlási idősáv eltörlése a Teleki téri Piacon

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Teleki téri Piacon 2020. november 26-tól a vásárlási idősáv eltörlésre kerül, a piac a nyitva tartás teljes időtartama alatt életkortól függetlenül látogatható. A piacon az ott tartózkodó személynek a száj- és orrnyílását maszkkal teljes egészében és folyamatosan továbbra is el kell takarnia!

Tovább

Vásárlási idősáv a Teleki téri Piacon

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az 513/2020. (XI.23.) számú Kormányrendelet értelmében a Teleki téri Piac 2020. november 24-től hétfőtől-péntekig: 9-11 óra között, hétvégén: 8-10 óra között kizárólag a 65. életévüket betöltöttek számára, ezen idősávon kívül életkortól függetlenül látogatható. A piacon az ott tartózkodó személynek a száj- és orrnyílását maszkkal teljes egészében és folyamatosan továbbra is el kell takarnia!

Tovább

Ügyfélfogadási rend megváltozása

Covid vírust ábrázoló kép

A Covid19 vírushelyzet második hullámára való tekintettel Magyarország Kormánya újra veszélyhelyzetet hirdetett ki Magyarország egész területére. Ennek figyelembevételével a JGK Zrt. ügyfélfogadást végző telephelyeinél az ügyfélfogadás rendje 2020. november 23-tól visszavonásig a következőképpen változik.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás, 2020. október 23.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. október 23. – péntek – munkaszüneti nap. Az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. évfordulójának ünnepéhez kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Felhívás, gépkocsibeállók bérlésének lehetőségéről

A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonában álló gépkocsi-beállók bérlésének lehetőségéről. Az Önkormányzat tulajdonában álló gépkocsi-beállók bérlésére van lehetősége valamennyi magánszemélynek, cégnek, illetve bármely gazdálkodó szervezetnek függetlenül attól, hogy lakóhelye vagy székhelye Józsefvárosban található-e.

Tovább