Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Jelenleg pályázható (Kiadó) - Helyiség, Üzlet, Iroda, Raktár Budapest, VIII. kerület, Lósy Imre utca 3.

További információk

Ár
162 360 Ft (nettó)
Alapterület
123 m2
Helyrajzi szám
36128/2/A/4
Közös költség
30 627 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Losonci negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
JJ

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 602/2022. (XI.23.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet több, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a "Losonci negyed" városrészben, sűrű beépítettségű, nagyvárosias lakó övezetben, a Molnár Ferenc térről nyíló Lósy Imre utcában fekszik. Az épület 1912-ben években épült hagyományos tégla építésű technológiával, utcafronti klinkertégla beépítéssel, pince + magasföldszint + 4 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház jellegű épület, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból is jónak mondható. Környezetében jellemzően panelházak épültek.

A földszinti helyiségcsoport fa szerkezetű 2,40 m hasznos magasságú, két bejárati ajtaja közvetlenül a Lósy Imre utca felől nyílik. A helyiség két részre tagolt, a főbejárat egy nagyobb üzlettérbe nyílik melynek bal oldalán kialakításra került egy teakonyha és a mosdó + WC is, jobbra pedig egy tágas irodahelyiség található. A belső terek felülete vakolt és festett, a padló linoleum A helyiség fűtését 3 db elektromos fűtőtest biztosítja. Vízvételi lehetőség és elektromos áram van.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 500-1000 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, villamos, trolibusz, az M4 és M3 jelzésű metrók. 

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Práter utca – Molnár Ferenc tér – Lósy Imre utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében jó műszaki állapotban van, de felújításra és korszerűsítésre szorul. Rendeltetését illetően leginkább kereskedelmi, szolgáltatói tevékenység végzésére alkalmas üzlettér.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan ára tájékoztató jellegű, a minimális nettó bérleti díj értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2023. november 15. - 2023. december 15. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a +36 1 210 4928; +336 1 210 4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. december 15. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a +36-1-216-6962-es számon.

Letöltések