Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Jelenleg pályázható (Kiadó) - Helyiség, Üzlet, Üzlet (üveg portállal, kirakattal) Budapest, VIII. kerület, Práter utca 30-32.

További információk

Ár
212 800 Ft (nettó)
Alapterület
76 m2
Helyrajzi szám
35696/A/52
Közös költség
25 080 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Corvin negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
DD

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 602/2022. (XI.23.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet több, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, Corvin negyedének megújuló részének közelében a Nagykörúra merőleges egyirányú utcában elhelyezkedő, zártsorú beépítésű társasház utcafronti földszinti részén található. A telekterületen 2 épületszárnnyal rendelkező, földszint + 5 emelet szintkialakitású, 32 lakásos társasház található. Az épület 2008-ban épült vasbeton vázszerkezettel, monolit vasbeton födémmel, a vasbeton szerkezetű összetett, részben Iapos- részben magas tető fémlemezzel borított, a homlokzat disz klinkertégla burkolattal ellátott, szerkezeti és esztétikai hibáktól mentes.

Az albetét az utcafront felőli bal oldali épület földszintjén helyezkedik el, közvetlen utcafronti bejárattal. A bérlemény műanyag szerkezetű bejárati ajtaja a Práter utcáról nyílik. A bejárati ajtó és az utcai kirakat üvegezett. A teljes bérlemény padlója járólappal burkolt. A helyiség több légtérből és kisebb helyiségből áll: előtér, hátsó-kezelő helyiség, raktár, mosdó + wc. A kézmosó és a wc helyiségben a fal kb. 1,8 méter magasan csempézett, állapota megfelelő. A fűtést és a meleg-víz ellátást házközponti kazán biztosítja radiátorokkal, egyedi mérés mellett. Víz- és áramvételi lehetőség biztosított a bérleményben, valamint van tűzivíz is. A bérlemény villanyórája a lépcsőházban található.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 150-300 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, villamos, trolibusz, az M3 és M4 metróvonalak.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Baross utca – Horváth Mihály tér – Hock János utca – Nap utca – Práter utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében kiváló műszaki állapotban van. Rendeltetését illetően leginkább kereskedelmi, szolgáltatói tevékenység végzésére alkalmas üzlettér.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan ára tájékoztató jellegű, a minimális nettó bérleti díj értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2023. november 15. - 2023. december 15. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a +36 1 210 4928; +336 1 210 4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. december 15. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a +36-1-216-6962-es számon.

Letöltések