Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Jelenleg pályázható (Kiadó) - Helyiség, Üzlet Budapest, VIII. kerület, Práter utca 37.

További információk

Ár
88 320 Ft (nettó)
Alapterület
46 m2
Helyrajzi szám
36290/A/4
Közös költség
12 650 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Corvin negyed
Elhelyezkedés
földszint (udvari)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
FF

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 602/2022. (XI.23.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet több, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a "Corvin negyed" városrészben, sűrű beépítettségű, nagyvárosias lakó övezetben, a Szigony utcákat keresztező Práter utcában fekszik. Az épület az 1800-as években épült hagyományos tégla építésű technológiával, kisméretű falazótégla beépítéssel, pince + földszint + 2 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház jellegű épület, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból is jónak mondható. Környezetében jellemzően irodaházak, panelházak, és újépítésű társasházak épültek.

A földszinti bérleményt egy fém rolón keresztül és egy felújítandó fa szerkezetű ajtón lehet megközelíteni az utcafrontról. A 46 nm-es ingatlan kb. 80%-ban fém tartószerkezetű galériával van beépítve, amihez jelenleg lépcső nincs kialakítva. Átlagos belmagasság 4,3 m, galéria alatt 2,4 m. A helyiség három részre osztott: az utcafronti bejárat egy két részre tagolt, egylégterű üzlettérbe nyílik, melynek jobb oldalán kialakításra került egy öltöző hely kézmosóval, ahol a melegvíz ellátását átfolyós villanybojler biztosítja.

Közműrendszerek hiánytalanul kiépítettek, a víz albetéten belül található, a villanyóra a kapualjban került kihelyezésre. A vendégtér fűtését házközponti rendszer biztosítja, öntvény radiátorok segítségével.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 500-1000 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, villamos, trolibusz, az M4 és M3 jelzésű metrók. 

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Baross utca – Szigony utca – Práter utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében jó műszaki állapotban van, esetleges frissítésre szorul. Rendeltetését illetően leginkább kereskedelmi, szolgáltatói tevékenység végzésére alkalmas üzlettér.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan ára tájékoztató jellegű, a minimális nettó bérleti díj értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2023. november 15. - 2023. december 15. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a +36 1 210 4928; +336 1 210 4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. december 15. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a +36-1-216-6962-es számon.

Letöltések