Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Jelenleg pályázható (Kiadó) - Helyiség, Üzlet Budapest, VIII. kerület, Práter utca 55.

További információk

Ár
99 900 Ft (nettó)
Alapterület
36 m2
Helyrajzi szám
36225/A/1
36225/A/2
Közös költség
n.a.
Rezsi
n.a.
Városrész
Corvin negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Közepes
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
II

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 602/2022. (XI.23.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet több, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a "Corvin negyed" városrészben, sűrű beépítettségű, nagyvárosias lakó övezetben, a Szigony utcákat keresztező Práter utcában fekszik. Az épület az 1800-as években épült hagyományos tégla építésű technológiával, kisméretű falazótégla beépítéssel, alagsor + félemelet + 3 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház jellegű épület, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból is jónak mondható. Környezetében jellemzően irodaházak, panelházak, és újépítésű társasházak épültek.

A földszinti helyiségcsoport eredetileg a belső udvar felől volt megközelíthető, de megszűntetésével, egyetlen bejárata már csak a Práter utcára nyílik. Egy egységet képez a szomszédos 36225/0/A/2 hrsz-ú albetéttel, mellyel együtt 2,45 m hasznos belmagasságú. 2017-ben az ingatlan teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át, amely magába foglalta a padló- és falburkolatokat, a közműrendszereket, a helyiségtagolás megváltoztatását. A helyiség két részre tagolt, a főbejárat egy nagyobb üzlettérbe nyílik melynek bal oldalán kialakításra került egy húselőkészítő hely, valamint a hátsó részben kapott helyet a két mosdó + WC is. Közműrendszerek hiánytalanul kiépítettek, a víz és gázóra albetéten belül található, a villanyóra a kapualjban került kihelyezésre. A vendégtér hűtését/fűtését légkondicionáló biztosítja, a melegvíz-ellátásról villanybojler gondoskodik. helyiség fűtését 3 db elektromos fűtőtest biztosítja. Vízvételi lehetőség és elektromos áram van.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 500-1000 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, villamos, trolibusz, az M4 és M3 jelzésű metrók. 

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Baross utca – Szigony utca – Práter utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében jó műszaki állapotban van, esetleges frissítésre szorul. Rendeltetését illetően leginkább kereskedelmi, szolgáltatói tevékenység végzésére alkalmas üzlettér.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan ára tájékoztató jellegű, a minimális nettó bérleti díj értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2023. november 15. - 2023. december 15. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a +36 1 210 4928; +336 1 210 4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. december 15. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a +36-1-216-6962-es számon.

Letöltések