Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Jelenleg pályázható (Kiadó) - Helyiség, Üzlet Budapest, VIII. kerület, Tömő utca 56.

További információk

Ár
17 550 Ft (nettó)
Alapterület
9 m2
Helyrajzi szám
36109
Közös költség
n.a.
Rezsi
n.a.
Városrész
Orczy negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Közepes
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
HH

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 602/2022. (XI.23.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet több, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a "Losonci negyed" városrészben, sűrű beépítettségű, nagyvárosias lakó övezetben, a Tömő utca és Füvészkert utca sarkán fekszik. Az épület 1930-as években épült hagyományos tégla építésű technológiával, pince + magasföldszint + 2 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház jellegű épület, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból is jónak mondható. Környezetében jellemzően utcafronton álló 1-3 emeletes társasházak épültek, melyek állapota közepes-felújítandó, de 10 emeletes panellakások is megtalálhatóak.

A földszinti helyiségcsoport fa szerkezetű 2,4 m hasznos magasságúbejárati ajtaja közvetlenül a Füvészkert utca felől nyílik. A helyiség horizontálisan tagolt, a fa szerkezetű galériát 2,00 méter magasságba szerelték be, melyen egy WC-mosdó helyiséget választottak le. A teljes belmagasság 4 m. A belső tér felülete vakolt és festett, csak a földszint burkolt kerámia lapokkal, a galérián burkolatlan OSB lapot fektettek. Fűtése nincs, a melegvíz-ellátást átfolyós vízmelegítő látta el. Az ingatlanba bevezetésre került a hálózati víz-, és az elektromos áram is.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 500-1000 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, villamos, trolibuszok.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Baross utca – Szigony utca – Tömő utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében egyszerű igényszintű, átlagos műszaki állapotú, de felújításra és korszerűsítésre szorul. 

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan ára tájékoztató jellegű, a minimális nettó bérleti díj értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2023. november 15. - 2023. december 15. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a +36 1 210 4928; +336 1 210 4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. december 15. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a +36-1-216-6962-es számon.

Letöltések