Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kiadó - Helyiség, Üzlet, Üzlet (üveg portállal, kirakattal) Budapest VIII. kerület, Teleki László tér 11. szám - Új Teleki téri Piac L/2. számú

További információk

Ár
84 000 Ft (nettó)
Alapterület
20 m2
Helyrajzi szám
35123/11
Közös költség
n.a.
Rezsi
n.a.
Városrész
Magdolna negyed
Elhelyezkedés
földszint (udvari)
Állapot
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
-

Leírás

Kiadó üzlethelyiség a Teleki téri Piac csarnokában!

A VIII. kerület szívében, belvárosi forgatagban – Teleki László tér, Dobozi utca, Népszínház utca háromszögben - állandó nyüzsgést és forgalmat biztosító helyen, a Teleki téri piac csarnokában KIADÓ 3 db jól profitáló üzlethelyiség. Maga a piac Budapest egyik legnagyobb belvárosi kerületében található, azon belül is a vásárlók által előszeretettel látogatott részén helyezkedik el, így jelentős forgalommal bír.

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 205/2023. (IV. 05.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet az alábbi, tulajdonát képező, piaci üzlethelyiség bérleti jogának megszerzésére:

Adatlap: Új Teleki téri Piac L/2. számú
Cím: Budapest VIII. kerület, Teleki László tér 11. szám
Helyrajzi szám: 35123/11
Alapterülete: 20 m2
Típus: Üzlethelyiség
Állapot: Nagyon jó

Az árusító hely a piac egyik frekventált üzletsorán található, közvetlenül egy utcai bejárat mellett. A jó elhelyezkedésű kis üzlet, egy nagy portál üveg ablakkal és elektromos redőnnyel rendelkezik, melynek köszönhetően a természetes fény is bevilágítja a teret. Elhelyezkedésének köszönhetően forgalmas piaci közlekedő frontra nyílik. Nagyon jó műszaki és esztétikai állapotú. Hiteles vízórával és villanyórával rendelkezik, valamit található benne 1 db kézmosó és 1 db kétmedencés mosogató is.

Az üzlethelyiség széleskörű üzlet- és termékkörű, kiskereskedelmi tevékenység folytatására alkalmas, de hús- és hentesáru, hal- és meleg étel árusítására ellenben nincs lehetőség, mivel ehhez az üzlethelyiség infrastrukturális feltételei nem adottak.

Jöjjön és tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Egyösszegű minimális belépési díj: minimum 1.000.000, - Ft + ÁFA,
amelynek első részlete (30%) a bérleti szerződés megkötését követően, legkésőbb a bérlemény birtokbavételekor, a fennmaradó 70% a bérleti szerződés megkötését követő hónaptól kezdve két éven keresztül, havi részletfizetéssel teljesítendő.

Pályázni a mellékletben szereplő feltételekkel lehet! Kérjük, hogy figyelmesen olvassa végig a bérléssel kapcsolatos információkat!

A pályázatok leadási határideje: 2024. május 15. 13:00 óra

A pályázatok bontásának határideje: 2024. május 15. 13:30 óra

A pályázattal érintett helyiségek megtekintése: 2024. április 15. - 2024. május 14. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület Teleki László tér 11. szám alatti Irodában személyesen, telefonon, vagy a Teleki téri Piac email címén.

Ügyfélfogadási/nyitvatartási rend:
Hétfő: 7:00 órától 16:00 óráig
Keddtől péntekig: 7:00 órától 17:00 óráig
Szombat: 6:00 órától 14:00 óráig

Letöltések