Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kedvezményes pályázat (Kiadó) - Helyiség, Üzlet, Pince Budapest VIII. kerület, Dobozi utca 7-9.

További információk

Ár
57 376 Ft (nettó)
Alapterület
159 m2
Helyrajzi szám
35381/0/A/3
Közös költség
57 376 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Magdolna negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
JJ

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottságának 155/2024. (III.06) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a Magdolna negyedben a  Magdolna utca és a Teleki László tér között helyezkedik el a Dobozi utcában. Az épület az 1900-as évek elején épült, hagyományos tégla szerkezettel, pince + földszint + 3 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, az épületek földszintjén többnyire utcai bejáratos üzlethelyiségekkel.

A bérlemény az udvarról közelíthető meg, egy fa szerkezetű bejárati közepes állapotú ajtón keresztül, műhelyként nyilvántartott, természetben irodaként, közösségi helyként funkcionál. A járólap kopott de nem hányos. A falakon a festés a több éves használatból kifolyólag megkopott. Néhol hajszálrepedések is megjelentek. A bérlőnek tisztasági festést javasoltunk a kialakult helyzet megoldása érdekében. A mennyezeten régebbi beázási foltok láthatóak.

Az albetét és a szomszédos társasház közötti részen keskeny udvarsáv húzódik, melyet az ingatlan bérlője ráccsal elkerítve raktárként hasznosít. Az alaprajzon közlekedőként (9,55 m2) jelzett rész csak innen, ezen udvarsáv felől közelíthető meg, szintén raktárként hasznosított.

Hitelesített közmű merőórákkal rendelkezik, a fűtést gázkonvektorok, valamint fa tüzelésű cserépkályha biztosítja, a melegvíz ellátás villanybojlerrel (szociális helyiségek), valamint helyi átfolyós villany üzemű vízmelegítővel (konyha) megoldott.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 200 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 50-300 méteren belül elérhető.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Teleki tér felől. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

A 2003-as funkcióváltás során alkalmazott felújítások óta nem részesült az ingatlan jelentősebb rekonstrukcióban, az ingatlan műszakilag és esztétikailag közepes, néhol felújítandó állapotban van.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan ára tájékoztató jellegű, a minimális nettó bérleti díj értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. május 7. - 2024. június 17. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a 06-1-210-4928; 06-1-210-4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. június 17. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a 06-1-216-6962-es számon.

Letöltések