Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kedvezményes pályázat (Kiadó) - Helyiség, Üzlet, Pince Budapest VIII. kerület, Fecske utca 34.

További információk

Ár
4 340 Ft (nettó)
Alapterület
36 m2
Helyrajzi szám
35002/0/A/20
Közös költség
4 340 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Csarnok negyed
Elhelyezkedés
pince (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
II

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottságának 155/2024. (III.06) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, Csarnok-negyed elnevezésű városrészben, a Fecske utcában, József utca és a Déri Miksa utca között lévő társasház pincéjében található. Az épület az 1910-es években épült, hagyományos tégla szerkezettel, pince + földszint + 3 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, az épületek földszintjén többnyire utcai bejáratos üzlethelyiségekkel.

A pincehelyiség bejárati ajtaja vasszerkezetű, cserére vagy nagymértékű felújításra szorul. A levezető lépcső jó állapotú stabil. A lépcső melletti oldalfalak illetve a villanyóra és a biztosítéktábla környékén erős salétromosodás látható. A műhely padlója járólappal burkolt, a falai erősen salétromosak. A belső fal és mennyezet találkozásánál több nagyobb repedés is látható. A szociális helységek járólappal burkoltak, falai és mennyezete száraz, pár helyen felületi repedések láthatóak. Víz- és áramvételi lehetőség biztosított a bérleményben, fűtés nincs.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 150-300 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, villamos, trolibusz, az M3 és M4 metróvonalak.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a József körút – József utca – Fecske utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében gyenge-közepes műszaki állapotban van.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan ára tájékoztató jellegű, a minimális nettó bérleti díj értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. május 7. - 2024. június 17. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a 06-1-210-4928; 06-1-210-4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. június 17. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a 06-1-216-6962-es számon.

Letöltések