Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kedvezményes pályázat (Kiadó) - Helyiség, Üzlet Budapest VIII. kerület, József utca 47.

További információk

Ár
31 082 Ft (nettó)
Alapterület
48 m2
Helyrajzi szám
35159/0/A/41
Közös költség
31 082 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Csarnok negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
II

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottságának 155/2024. (III.06) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a Csarnok negyed nevű városrészben a Lovassy László utca és a József utca kereszteződésében található.  A telekterületen 2 épületszárnnyal rendelkező, földszint + 5 emelet szintkialakitású, 32 lakásos társasház található. Az épület 2008-ban épült vasbeton vázszerkezettel, monolit vasbeton födémmel, a vasbeton szerkezetű összetett, részben Iapos- részben magas tető fémlemezzel borított, a homlokzat disz klinkertégla burkolattal ellátott, szerkezeti és esztétikai hibáktól mentes.

A bérlemény a Lovassy utcáról nyílik, utcafronti üvegportállal rendelkezik. A fémtokos üveges bejárati ajtó és ablakok állapota megfelelő. Járólappal burkolt minden helyiség. A falak és mennyezet állapota is szintén megfelelő. Víz- és áramvételről nem tudtunk megbizonyosodni, mivel a szomszédos helyiségben találhatóak hozzá a főelzárók.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 200 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 50-300 méteren belül elérhető.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a József körút – József utca, vagy a Baross utca – Horváth Mihály tér – Őr utca – József utca útvonalakon. A parkolás az utcákban parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében átlagos műszaki állapotban van.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. május 7. - 2024. június 17. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a 06-1-210-4928; 06-1-210-4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. június 17. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a 06-1-216-6962-es számon.

Letöltések