Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kedvezményes pályázat (Kiadó) - Helyiség, Üzlet Budapest VIII. kerület, Vas utca 7.

További információk

Ár
62 568 Ft (nettó)
Alapterület
99 m2
Helyrajzi szám
36503/0/A/22
Közös költség
62 568 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Palota negyed
Elhelyezkedés
alagsor (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
HH

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottságának 155/2024. (III.06) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására.

Az ingatlanok Budapest VIII. kerületében, a Palota-negyed elnevezésű városrészben, a Vas utcában, a Stáhly utcával szemben lévő társasház pinceszintjén található Az épület az 1900-as évek elején épült, hagyományos tégla szerkezettel, pince + földszint + 5 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, az épületek földszintjén többnyire utcai bejáratos üzlethelyiségekkel.

A bérlemény a Vas utcából közelíthető meg egy közepes állapotú fém ajtón keresztül. A bérleménybe levezető lépcső stabil. A falak állapota felújítandó, nagyarányú vizesedés észlelhető. A mennyezeten helyenként kisebb kiszáradt beázási nyomok, vakolatleválás látható. Vízételi lehetőség van, elektromos áram fogyasztó hiányában nem tesztelhető. A bérleményben a magas feszültségű aljzat ki van építve. 

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 300 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-800 méteren belül elérhető.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Rákóczi út – Vas utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Összességében felújítandó műszaki állapotú.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. május 7. - 2024. június 17. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a 06-1-210-4928; 06-1-210-4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. június 17. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a 06-1-216-6962-es számon.

Letöltések