Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Jelenleg pályázható (Kiadó) - Helyiség, Üzlet (üveg portállal, kirakattal), Vendéglátó, Pince Budapest VIII. kerület, Corvin köz 4.

További információk

Ár
364 033 Ft (nettó)
Alapterület
119 m2
Helyrajzi szám
36395/0/A/2
Közös költség
26 480 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Corvin negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Kiváló
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
GG

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottság 396/2024. (V.29) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet a tulajdonát képező Budapest VIII. kerület, Corvin köz 4. szám alatti, 36395/0/A/2 helyrajzi számú 119 m2 alapterületű, utcai bejáratú, földszinti és pinceszinti nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására

Az ingatlan Budapest VIII. kerület, Corvin negyed kerületrészében, a Corvin közben található, amely a Ferenc körút és az Üllői út sarkának közelében található. A telekterületen A neobarokk stílusban épült patkó alakú lakóházak Bauer Emil nevéhez köthetök, a megrendelőik a PerI-testvérek voltak. A befoglaló épület 1927-ben épült, tégla hosszfőfalas földszint + 6 emelet kialakítással, homlokzata és az egész ház szépen felújított, vakolatmállás és penészedés sehol sem látható. A tető ép, kémények rendben, a ház ereszcsatornája kiépített, közlekedő folyosók állapota megfelelő. A szépen felújított régi bérházak mellett, több újépítésű társasház is megtalálható ezen a környéken.

Az albetét két üzletre bontott: az egyik egy kisméretű büfé jellegű helyiség, melyben leválasztásra került egy kézmosó, és ahol a gázkazán is található. Ez az üzlet az alaprajzon egy 14,24 m2-es „iroda“-ként van feltüntetve, a természetben azonban itt „konyha”-ként működő üzlet lehetett, melynek bejárata távirányítású fotocellás üvegajtó.

A másik, az előzővel szomszédos üzlethelység egy nagy területű vendéglátóipari egység, amely külön vizesblokkokkal rendelkezik, valamint a hátsó részben egy tárolóval is, ahonnan le lehet jutni a pince térbe. A pince, ablak nélküli, 3 rekeszre bontott, fémszerkezetű fa lépcsőn lehet lejutni. Önállóan nem lehet megközelíteni, csak az albetéten keresztül, ezért egybe tartozik az ingatlannal.

Víz-, villany- és gázóra kiépített, a fűtés és melegvíz ellátás a kisebb helyiségben található gázkazánról üzemel.

A földszinti részen a belmagasság változó: 3 m és 4,05 m közötti, a pincében 2,80 m. 

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló. Nem csak az M3-as metróvonal és a 4-6-os villamos közelsége, hanem a terület átgondolt koncepciójának köszönhetően teljeskörű szolgáltatási környezet is gondoskodik a lakók kényelméről: üzletek, éttermek, posta, bank, patika, fogászat, sport központ, uszoda, színház, mozi és még sok más szolgáltatás érhető el.

A legnagyobb egyetemek, kulturális intézmények, népszerű szórakozóhelyek, parkok, bevásárló központok, a Duna-part, fontos közlekedési csomópontok, sőt, még a repülőtér is könnyedén elérhetőek a tömegközlekedésnek köszönhetően.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető az Üllői út – Kisfaludy utca – Corvin köz útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Összességében az albetét szerkezetileg jó állapotú és karbantartott, nincsenek statikai hibái, felázás vagy penészedés, de felújításra, frissítésre szorul.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázattal érintett helyiségek megtekintése: 2024. június 10. - 2024. július 24. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a 06-1-210-4928; 06-1-210-4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. július 24. 11:30

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a 06-1-216-6962-es számon.

Letöltések