Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kedvezményes pályázat (Kiadó) - Helyiség, Üzlet, Raktár, Pince Budapest, VIII. kerület, Rökk Szilárd utca 17.

További információk

Ár
29 484 Ft (nettó)
Alapterület
78 m2
Helyrajzi szám
36674/0/A/2
Közös költség
29 484 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Palota negyed
Elhelyezkedés
pince (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
EE

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottságának 155/2024. (III.06) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, Palota-negyed elnevezésű városrészben, a Rökk Szilárd utcában, a Krúdy utca és a Gutenberg tér között lévő társasház pinceszintjén található Az épület az 1860-as években épült, hagyományos tégla szerkezettel, pince + földszint + 3 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, az épületek földszintjén többnyire utcai bejáratos üzlethelyiségekkel.

A Budapest, VIII. kerület, Rökk Szilárd utca 17. szám alatti 36674/0/A/2 helyrajzi számú, 78 m’ alapterületű utcai pinceszinti nem lakás céljára szolgáló helyiség egy raktár és egy wc helyiségből áll. A pince szint padozata részben járólapozva van részben betonozott. Az oldalfalakon és a mennyezeten vizesedés látható. Elektromos hálózat kiépítve a villanyóra a helyiségben található, állapota felülvizsgálandó. A gáz kiépítve, gázóra van. Vízvételi lehetőség van a fogyasztást egy almérő méri. A helyiség közmű ellátása teljes átvizsgálásra szorul. A helyiségnek egy bejárata van igy önállóan hasznosítható.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 200 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 50-300 méteren belül elérhető.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a József körút – Kis Salétrom utca – Rökk Szilárd utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Összességében a helyiség felújítandó műszaki állapotú.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. május 7. - 2024. június 17. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a 06-1-210-4928; 06-1-210-4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. június 17. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a 06-1-216-6962-es számon.

Letöltések