Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Ingatlanjaink

Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Üllői út 38-44. (44)
Méret: 46 nm
Ár: 128 800 Ft
Az ingatlan egyik bejárata az Üllői útról nyíló üvegajtó. Az emeletre egy fa szerkezetű kitűnő állapotú lépcsősor vezet. A hátsó bejárat, amely a ház közös udvarára nyílik műanyag szerkezetű. Fűtés van. Az elektromos hálózat felülvizsgálata szükséges, de áram és víz vételi lehetőség adott.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Tömő utca 56.
Méret: 9 nm
Ár: 17 550 Ft
Az ingatlan a Füvészkert utcából közelíthető meg egy közepes állapotú fém ajtón keresztül. A bérleménybe felvezető lépcső stabil, teljes légtere galériázott. A galériára felvezető lépcső stabil. A wc a galérián található. Vízételi lehetőség van (de a főcsap el van zárva) és elektromos áram sincs.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Tömő utca 32-38.
Méret: 30 nm
Ár: 58 500 Ft
Az ingatlan a belső lépcsőházból közelíthető meg. A linólemum kopott, de jó állapotú. A bejárat és a közlekedő a szomszédos albetéttel közös, a bérleményrész két irodarészből áll. Elektromos áram van, vízvételi lehetőség nincs. A helyiség mérőórája nem található a bérleményben.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Práter utca 69.
Méret: 52 nm
Ár: 56 160 Ft
A bérlemény a Práter és a Fűvészkert utca sarkán található. A helyiség bejárati ajtaja és nyílászárói fa szerkezetűek. A padlózat az összes helyiségben járólappal burkolt. Korábban virágüzletként működött. Áram és vízvétel van, fűtés nincs a helyiségben.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Práter utca 67. pince
Méret: 28 nm
Ár: 25 200 Ft
A bérleménybe két felújítandó vas ajtón keresztül lehet bejutni. A helyiségben levezető lépcső stabil. A bérlemény aljzata beton, jó állapotú. Víz- és áramvételi lehetőség biztosított. Fűtés nincs.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Práter utca 58.
Méret: 166 nm
Ár: 224 100 Ft
A bérleménybe a 16. emeletről, vasráccsal lezárt lépcsősoron jutunk be. Több helyiségből áll: közlekedők, irodahelyiségek, vécék, zuhanyzók, konyha és kézmosó. Az elektromos hálózat felülvizsgálata szükséges, áramvételi lehetőség nincs. Vízvételi lehetőség biztosított. Fűtés van, házközponti.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Práter utca 55.
Méret: 36 nm
Ár: 99 900 Ft
A bérlemény bejárati ajtaja és külső nyílászárója fa szerkezetű. A helyiség csatolva lett az 1-es albetéthez, és ezen keresztül lehet a 2-es albetétbe jutni. A padlózat az összes helyiségben járólappal burkolt, jó állapotú. Víz és áramvétel van, fűtés nincs.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Práter utca 37.
Méret: 46 nm
Ár: 88 320 Ft
A bérleményt egy fém rolón keresztül és egy felújítandó fa szerkezetű ajtón lehet megközelíteni. A bérlemény aljzata szőnyegpadlóval burkolt. Az irodák körülbelül 80%-a galériázott, melynek a lépcsője le van bontva. Víz- és áramvételi lehetőség biztosított, fűtés nincs.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Práter utca 34.
Méret: 32 nm
Ár: 42 240 Ft
Az ingatlan 2 bejárattal rendelkezik, az egyik a ház belső udvara felől, a másik pedig a Nagytemplom utca felől nyílik. Az utcafronti bejárati ajtót vasredőny védi. Az eladótérben egy kb. 5 m2-es fa galéria lett kialakítva. Víz- és áramvételi lehetőség biztosított.
Bővebben >>