Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Ingatlanjaink

Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Corvin köz 4.
Méret: 119 nm
Ár: 364 033 Ft
A bérlemény 4 db utcafronti üvegporttállal rendelkezik, amelyből 4 db bejáratnak is használható az egyik önműködő ajtó (de zárható) a másik vas szerkezetű ajtó. A fűtést egy kombi elektromos cirkó látja el 5 db radiátor segítségével. Az eredeti alaprajzhoz mérten történtek változások.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Üllői út 34.
Méret: 190 nm
Ár: 57 000 Ft
A vas harmónika rács kisebb felújításra szorul. A fa bejárati ajtó jó állapotú. A földszinti helyiségek padlója járólappal burkolt. A falak lambériázottak, ezért rejtett hibák lehetnek mögötte. Az álló galéria a Vendégtér felett lett kialakítva, kb 50m, jó állapotban van. Vízszolgáltatás van.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Vas utca 7.
Méret: 99 nm
Ár: 62 568 Ft
A bérlemény a Vas utcából közelíthető meg egy közepes állapotú fém ajtón keresztül. A bérleménybe levezető lépcső stabil. A falak állapota felújítandó. Vízételi lehetőség van, elektromos áram fogyasztó hiányában nem tesztelhető. A bérleményben a magas feszültségű aljzat ki van építve.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, József utca 47.
Méret: 48 nm
Ár: 31 082 Ft
Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a Csarnok negyed nevű városrészben a Lovassy László utca és a József utca kereszteződésében található. Víz- és áramvételről nem tudtunk megbizonyosodni, mivel a szomszédos helyiségben találhatóak hozzá a főelzárók.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Horánszky utca 16.
Méret: 50 nm
Ár: 30 458 Ft
A helyiség a kapualjból megközelíthető, egy felnyításra szoruló faszerkezetűek ajtón keresztül. Padlózat a földszint járólappal és pvc-vel borított. Víz és áram vételi lehetőség van a helyiségben. Villanyóra a kapualjban található. A fűtését egy gázkazán biztosítja.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Fecske utca 34.
Méret: 36 nm
Ár: 4 340 Ft
A pincehelyiség bejárati ajtaja vasszerkezetű, cserére vagy nagymértékű felújításra szorul. A szociális helységek járólappal burkoltak, falai és mennyezete száraz, pár helyen felületi repedések láthatóak. Víz- és áramvételi lehetőség biztosított a bérleményben, fűtés nincs.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Dobozi utca 7-9.
Méret: 159 nm
Ár: 57 376 Ft
A bérlemény az udvarról közelíthető meg, egy fa szerkezetű bejárati közepes állapotú ajtón keresztül, műhelyként nyilvántartott, természetben irodaként, közösségi helyként funkcionál. Hitelesített közmű merőórákkal rendelkezik, a fűtést gázkonvektorok, valamint fa tüzelésű cserépkályha biztosítja.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Tömő utca 32-38.
Méret: 30 nm
Ár: 58 500 Ft
Az ingatlan a belső lépcsőházból közelíthető meg. A linólemum kopott, de jó állapotú. A bejárat és a közlekedő a szomszédos albetéttel közös, a bérleményrész két irodarészből áll. Elektromos áram van, vízvételi lehetőség nincs. A helyiség mérőórája nem található a bérleményben.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Práter utca 37.
Méret: 46 nm
Ár: 88 320 Ft
A bérleményt egy fém rolón keresztül és egy felújítandó fa szerkezetű ajtón lehet megközelíteni. A bérlemény aljzata szőnyegpadlóval burkolt. Az irodák körülbelül 80%-a galériázott, melynek a lépcsője le van bontva. Víz- és áramvételi lehetőség biztosított, fűtés nincs.
Bővebben >>