Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Hírek

Virágosztás Józsefvárosban

virágosztás plakátja

A Városüzemeltetési és Zöldprogram Iroda, a Közösségi Részvételi Iroda és a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ idén is virágosztást szervez józsefvárosi lakosoknak.

Tovább

25 kis önkormányzati lakásra lehet pályázni!

lakáspályázat plakát

Pályázóknak, segít a LAKÁSPÁLYÁZATI TANÁCSADÓ FÓRUM. 2023. május 15., hétfőn 18 és 20 óra között lakáspályázati tanácsadó fórumot tartanak a Kesztyűgyár Közösségi Házban, ahol az önkormányzat munkatársai segítenek az űrlap kitöltésében, a folyamat megértésében, illetve egyéni kérdésekre is válaszolnak.

Tovább

Vadkacsa lakók a szomszédban

vadkacsa_jgk

A józsefvárosi tavasz a MADARAK ÉS FÁK NAPJÁN, május 10-én… amikor a parkok, terek, fákkal teli árnyas és napos oldalán is egyre több pihenő, várost felfedező turistával találkozunk, csak úgy, mint a szárnyas lakóinkkal és vendégeinkkel, a vadkacsákkal.

Tovább

Virágba borult Józsefváros

Tulipánok

A napfényes tavasz már mindenkinek nagyon hiányzott, amihez a látvány, a „mini tulipánmezők” és színes virágtenger látványa fogadja a Józsefvárosban élő lakosokat és erre sétálókat. A Városüzemeltetési Igazgatóság Kertészetének munkatársai nem tétlenkedtek az elmúlt hónapokban, aminek eredményeként gondozott, színes, virágos utcákon, tereken, parkokban közlekedhetünk.

Tovább

Folytatódó kedvezményes helyiségbérlet pályázatok - 2023. április

Figyelemfelhívás

A Józsefvárosi Önkormányzat nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek kedvezményes bérbevételére. Az április 20. és május 22. között folyamatban lévő pályázat azokra a nem lakás céljára szolgáló helyiségekre került kiírásra, amelyekre a korábbi meghirdetéskor nem érkezett be pályázat vagy a bérleti szerződés valamilyen okból nem került a nyertessel megkötésre.

Tovább

Gallyazás ezen a héten is!

gallyazas_aprilis

2023 április 6-án a Budapest, VIII. ker József utcában gallyazás lesz! Beköszöntött a tavasz és a kertészet munkatársai már a tavaszi gallyazást végzik. Hogy miért van szükség a fák rendszeres gallyazására? Ennek oka lehet a beteg és elszáradt növényi részek eltávolítása, a korona formájának alakítása, így nem nő rá az épületekre, köztéri lámpákra.

Tovább

Elhárult a parkolást érintő telefonvonal meghibásodása

A JGK Zrt. Parkolási Igazgatóságán 2023. március 27-től tapasztalt internetszolgáltatás – kábelszakadás miatti – meghibásodása elhárításra került, így az ügyfélfogadás és a kapcsolódó feladatellátás zavartalanul folyik tovább. Köszönjük türelmüket!

Tovább

Parkolást érintő telefonvonal meghibásodása

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Parkolási Igazgatóság Ügyfélszolgálatán – a szolgáltatói rendszer meghibásodása miatt – nem működnek a telefonvonalak, nincs lehetőség a parkolási engedélyek kiadására, illetve elektronikus levelek küldésére-fogadására. A hiba elhárítása folyamatban van, köszönjük türelmüket!

Tovább