Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kedvezményes pályázat (Kiadó) - Helyiség, Üzlet Budapest VIII. kerület, Horánszky utca 16.

További információk

Ár
30 458 Ft (nettó)
Alapterület
50 m2
Helyrajzi szám
36637/0/A/0
Közös költség
n.a.
Rezsi
n.a.
Városrész
Palota negyed
Elhelyezkedés
alagsor (udvari)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
HH

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottságának 155/2024. (III.06) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a Palota negyedben a Krúdy utca és a Bródy Sándor utca között található Horánszky utcában fekszik. Az épület az 1800 években épült, hagyományos tégla szerkezettel, pince + földszint + 3 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható.Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, az épületek földszintjén többnyire utcai bejáratos üzlethelyiségekkel.

A helyiség a kapualjból megközelíthető, egy felnyításra szoruló  faszerkezetűek ajtón keresztül. Ablakok rossz állapotúak, felújítandóak. Padlózat a földszint járólappal és pvc-vel borított. A pvc felpuposodott a helyiségben. Falak vizesek, salétromosak és elhanyagoltak.  A helységben több helyen repedezett a fal. Víz és áram vételi lehetőség van a helyiségben. Villanyóra a kapualjban található. A fűtését egy gázkazán biztosítja. A helyiség vas rácsára egy bicikli van rábilincselve.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 100-600 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 50-300 méteren belül elérhető.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető az Üllői út – Múzeum utca – Pollack Mihály tér – Bródy Sándor utca – Mária utca – Horánszky utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében közepes műszaki állapotban van.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan ára tájékoztató jellegű, a minimális nettó bérleti díj értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. május 7. - 2024. június 17. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a 06-1-210-4928; 06-1-210-4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. június 17. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a 06-1-216-6962-es számon.

Letöltések