Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kedvezményes pályázat (Kiadó) - Helyiség, Üzlet, Pince Budapest, VIII. kerület, Víg utca 15.

További információk

Ár
82 419 Ft (nettó)
Alapterület
123 m2
Helyrajzi szám
34827/0/A/1
Közös költség
82 419 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Csarnok negyed
Elhelyezkedés
pince (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
II

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottságának 155/2024. (III.06) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a Csarnok-negyed elnevezésű városrészben, a Víg utcában, a Bérkocsis utca és Népszínház utca között lévő társasház pinceszintjén található. Az épület az 1910-ben épült, hagyományos tégla szerkezettel, pince + földszint + 2 emelet + tetőtér  kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, az épületek földszintjén többnyire utcai bejáratos üzlethelyiségekkel.

A Budapest, VIII. kerület, Víg utca 15. szám alatti 34827/0/A/1 helyrajzi számú, 123 nm alapterületű utcai pinceszinti nem lakás céljára szolgáló helyiség 8 db önállóan megközelíthető helyiségből, 2 db Wc-ből és 1 db fürdőszobából áll. A fűtést és a melegvizet feltételezhetően egy gázkazán biztosította, amit már leszereltek. A gépészeti vezetékeknél a falazat több helyen ki van bontva. Villany, víz, gáz van és a társasházhoz tartozó vízóra is található bérleményben. A vakolat néhány helyen omladozik. Az ingatlan nem rendelkezik kirakati üveg portállal. A helyiség összességében felújítandó.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 200 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 50-200 méteren belül elérhető.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a József körút – Sheiber Sándor utca – Gutenberg tér – Kölcsey utca – Vásár utca – Víg utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Összességében felújítandó műszaki állapotú.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. május 7. - 2024. június 17. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a 06-1-210-4928; 06-1-210-4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. június 17. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a 06-1-216-6962-es számon.

Letöltések