Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kedvezményes pályázat (Kiadó) - Helyiség, Üzlet, Vendéglátó, Raktár, Pince Budapest, VIII. kerület, Magdolna utca 10/B.

További információk

Ár
14 736 Ft (nettó)
Alapterület
43 m2
Helyrajzi szám
35291/0/A/2
Közös költség
14 736 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Magdolna negyed
Elhelyezkedés
pince (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
II

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottságának 155/2024. (III.06) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására.

Az ingatlano Budapest VIII. kerületében, Magdolna-negyed elnevezésű városrészben, a Baross utca és a Mátyás tér között, a Dankó és Koszorú utca által határolt egyirányú Magdolna utca északi oldalán elhelyezkedő társasház utcafrontra néző pinceszintjén helyezkedik el. Az épület az 1900-as évek elején épült, hagyományos tégla szerkezettel, alagsor + félemelet + 3 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, az épületek földszintjén többnyire utcai bejáratos üzlethelyiségekkel.

A Budapest, VIII, kerület, Magdolna utca 10/b. szám alatti 35291/0/A/2 helyrajzi számú, 43 nm alapterületű utcai pinceszinti nem lakás céljára szolgáló helyiség padozata betonozott részben járólapozva van ami minimális felújítást igényel. Az oldalfalak részben cşempézve van, részben vakolat hiányos, néhol ázás nyomai látható, javítása szükséges. Mennyezete viszonylag sértetlen, de néhol töredezett, sérült, javítása szükséges. Vízvételi lehetőség van a fogyasztást egy almérő méri. Elektromos hálózat kiépítve melynek állapota felülvizsgálandó, mindkét villanyóra a helyiségben található. Gázellátás van a helyiségben. 

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 200 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 50-300 méteren belül elérhető.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Baross utca – Koszorú utca – Lujza utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Összességében a helyiség felújítandó műszaki állapotú.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. május 7. - 2024. június 17. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a 06-1-210-4928; 06-1-210-4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. június 17. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a 06-1-216-6962-es számon.

Letöltések