Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kedvezményes pályázat (Kiadó) - Helyiség, Üzlet, Raktár, Pince Budapest, VIII. kerület, József utca 11.

További információk

Ár
12 665 Ft (nettó)
Alapterület
63 m2
Helyrajzi szám
35222/A/30
Közös költség
12 665 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Csarnok negyed
Elhelyezkedés
pince (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
II

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottságának 155/2024. (III.06) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására.

Az ingatlano Budapest VIII. kerületében, Csarnok-negyed elnevezésű városrészben, a József utca és a Rigó utca sarkán lévő társasház pinceszintjén található. Az épület 1890-ben épült, hagyományos tégla szerkezettel, pince + földszint + 3 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, az épületek földszintjén többnyire utcai bejáratos üzlethelyiségekkel.

A Budapest, VIII. kerület, József utca 11. szám alatti 35222/0/A/30 helyrajzi számú, 63 nm alapterületű utcai pinceszinti nem lakás céljára szolgáló helyiség két teremre és két vizesblokkra osztott. A helyiségben jelentős vakolatmállás tapasztalható, összességében a helyiség elhanyagolt. A helyiségben a közműrendszerek megtalálhatóak, a fűtés gázzal lehetséges.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 150-300 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a József körút – József utca, vagy a Baross utca – Rigó utca útvonalon. A parkolás az utcákban parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Összességében a helyiség felújítandó műszaki állapotú.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. május 7. - 2024. június 17. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a 06-1-210-4928; 06-1-210-4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. június 17. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a 06-1-216-6962-es számon.

Letöltések